I had the same problem. I installed the CCCP pack, then uninstalled and reinstalled it and unchecked Haali splitter. The splitter is not compatible with Nero Recode.<br><br>/re<br><br><div class="gmail_quote">On Sun, Apr 5, 2009 at 6:26 AM, Michael Soos <span dir="ltr"><<a href="mailto:m.s@bigpond.com">m.s@bigpond.com</a>></span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">








<div link="blue" vlink="purple" lang="EN-AU">

<div>

<p>I am trying to do something really simple, which I have done
successfully before.</p>

<p></p>

<p>I am trying to use Windows Media Encoder to encode a .mp4
file to a .wmv file. The video encodes fine but the audio is dead, even though
it is there in original .mp4 file.</p>

<p></p>

<p>I notice that even though I am using Windows Media encoder,
the haali media splitter pops up in the tray saying it is doing something, and
I suspect this is why I get no audio. To test this, I want to uninstall haali.
I have no Matroska program installed  I cannot find this or Haali listed
anywhere on my system.</p>

<p></p>

<p>How in the heck do you uninstall Haali?</p>

<p></p>

<p>Many thanks.</p>

<p></p>

<p>Michael</p>

<p></p>

</div>

</div>


<br>_______________________________________________<br>
Matroska-users mailing list<br>
<a href="mailto:Matroska-users@lists.matroska.org">Matroska-users@lists.matroska.org</a><br>
<a href="http://lists.matroska.org/cgi-bin/mailman/listinfo/matroska-users" target="_blank">http://lists.matroska.org/cgi-bin/mailman/listinfo/matroska-users</a><br>
Read Matroska-Users on GMane: <a href="http://dir.gmane.org/gmane.comp.multimedia.matroska.user" target="_blank">http://dir.gmane.org/gmane.comp.multimedia.matroska.user</a><br>
<br></blockquote></div><br><br clear="all"><br>-- <br>/re<br><br> One of the symptoms of an approaching nervous breakdown is the belief that one's work is terribly important.<br><br>-=-Bertrand Russell <br>